Meniu

vineri, 23 mai 2008

Epitaph în deschidere la Raparta

"De ziua copilului, fiind o zi specială, Raparta are inegalabila plăcere de a vă dărui un concert de zile mari, piese de pe următorul material şi multe suprize cu suprize. Invitaţii sunt O bere şi un cui, Epitaph şi mulţi alţiii ca să fie un fel de reunire de clasă. Ne vedem în Suburbia pe 1 pe la ora 8 seara..." Gnom (Raparta)

4 comentarii:

Soimu Negru pe zona frate spunea...

frate vind si eu un aragaz? nu stii cine vrea? merge si la combinatii

pierdutprintreoameni spunea...

da frate,vezi ca e expozitzie de aragazuri pe 1 iunie in Suburbia...ia vino si vezi care cum e combinatzia

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Masaj erotic Suceava spunea...

Foarte interesant blogul tau, imi plac postarile tale, ar trebui sa scrii mai des!